Stichting Oncowijs
U bent hier: Home > Innovaties in de Oncologie

Innovaties in de Oncologie 20 mei 2019

Op 20 mei vindt voor het eerst het congres  “Innovaties in de Oncologie” plaats. Na 15 jaar Post O.N.S. meeting georganiseerd te hebben, is besloten de bakens te verzetten.

Op basis van de feedback van onze bezoekers over de afgelopen jaren is gebleken dat de presentaties over vernieuwende en innovatieve aspecten in de oncologie het meest gewaardeerd worden. Daar gaan we vanaf nu volop op inzetten!

-Een interactief programma geheel gericht op de laatste innovaties in de oncologie- 

Naast bekende onderdelen, zoals hot topics met een update van de nieuwste anti-kanker medicatie, ruimte voor gerenommeerde medisch specialisten die ons meenemen in de ontwikkelingen in hun vakgebied. Verder komen innovaties op het gebied van immunotherapie, kanker syndromen en risico’s en chemotherapie gerelateerde toxiciteit en interacties aanbod.
Er is ook veel aandacht voor combinatiebehandelingen in de radio-immunotherapie, robot chirurgie en de ontwikkeling van biomarkers om de respons op een kankerbehandeling te kunnen bepalen.
Algemenere thema’s als seksualiteit en fertiliteit, de ouder wordende patient, polypharmacy en veranderd lichaamsbeeld kunnen natuurlijk niet ontbreken gezien de steeds groter wordende groep mensen die leven met kanker of inmiddels de ziekte heeft overwonnen.

Een nieuw en interessant plenair programma voor een ieder die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de oncologie.

Het PROGRAMMA is inmiddels beschikbaar en u kunt zich ook INSCHRIJVEN voor 20 mei 2019