Zoeken
U bent hier: Home > Jan Keizer symposium

Jan Keizer symposium

Op 8 oktober 2019 wordt voor de 18e keer het Jan Kezier symposium georganiseerd

Dit symposium is een zeer gewaardeerd initiatief voor belangstellenden, vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum en de regio, die betrokken zijn bij de oncologische patiënt.

Dit initiatief is door Jan Keizer internist-oncoloog en Jan Ouwerkerk research coordinator uit het Leids Universitair Medisch Centrum gestart. Na het overlijden van Jan Keizer in 2002 is het, ter nagedachtenis aan hem, veranderd in het

Jan Keizer symposium

Het thema 2019 is: Nieuwe ontwikkelingen in de Oncologie  

Dagelijks worden we geconfronteerd met een scala aan bijwerkingen en problemen bij de behandeling van onze patienten met oncologische aandoeningen. Een aantal "Huidige en Nieuwe" ontwikkelingen in het zeer boeiende aandachtgebied van de oncologie werd deze avond bij u onder de aandacht gebracht. Het symposium was bedoeld voor  alle (onologie)verpleegkundigen, artsen, arts-assistenten, apothekers, apothekersassistenten, maatschappelijk werkers en anderen die werken met oncologische patiënten en geïnteresseerd zijn in de oncologische zorgverlening.

Ga naar programma voor 2019 wordt momenteel gemaakt het  programma van 2017  is nog te bekijken in het submenu van deze pagina.