Stichting Oncowijs
U bent hier: Home > TARGET

TARGET cursus 2017

De Target-cursus is een onderwijs initiatief van de European Oncology Nursing Society (EONS) dat als doel heeft verpleegkundigen een beter begrip te geven van de wetenschappelijke achtergrond van targeted therapie en immunotherapie in het algemeen en een specifiek begrip van het gebruik van de effectiviteit van de therapieen.

EONS heeft als doel het bevorderen van kennis van de leden door het promoten en ontwikkelen van gezondheid door onderzoek en educatie.  Al een aantal jaar wordt de cursus georganiseerd op verschillende plaatsen in het land. 

De cursus is wederom aangepast en voor mensen die voor 2016 de cursus hebben gevolgd is deze wederom aan te raden in verband met de nieuwe inhoud betreffende de immunotherapie.

 

 

      

In 2018 stonden er wederom een viertal TARGET bijeenkomsten gepland op de volgende data:

  • 13 maart - Zwolle VOL!
  • 27 maart Eindhoven VOL!
  • 10 april Den Haag VOL!
  • 24 april Utrecht VOL!

U kunt het Programma terug vinden in het submenu.

Er waren per lokatie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In 2019 zal de TARGET en Immunotherapie cursus opnieuw worden georganiseerd.

Stichting Oncowijs organiseert deze cursus in nauwe samenwerking met de Themawerkgroup doelgerichte en immunotherapie van V&VN Oncologie en met https://cbboersorg.org