Stichting Oncowijs
U bent hier: Home > TARGET

TARGET en Immunotherapie cursus is geheel vernieuwd!

De Target-cursus is een onderwijs initiatief van de European Oncology Nursing Society (EONS) dat als doel heeft verpleegkundigen een beter begrip te geven van de wetenschappelijke achtergrond van targeted therapie en immunotherapie in het algemeen en een specifiek begrip van het gebruik en de effectiviteit van de therapieen. Tijdens de ESMO-EONS bijeenkomst 19-22 oktober 2018 in Munchen werd de nieuwe EONS Target cursus gelanceerd.

EONS heeft als doel het bevorderen van kennis van de leden door het promoten en ontwikkelen van gezondheid door onderzoek en educatie.  In Nederland organiseert Stichting Oncowijs al vele jaren de Target cursus.

De Europese cursus is volledig vernieuwd en dat maakt dat Oncowijs in 2019 ook een volledig nieuwe TARGET cursus in Nederland zal organiseren.  Heeft u in het verleden de Target cursus bijgewoond, dan is het zeer de moeite waard om de geheel vernieuwde cursus opnieuw te volgen. 

 

 

      

In 2019 staan er wederom een vijftal TARGET bijeenkomsten gepland op de volgende data:

  • 19 maart  Groningen
  • 4 apil  Zwolle
  • 18 april  Eindhoven
  • 14 mei  Den Haag
  • 28 mei  Utrecht

U kunt zich weer INSCHRIJVEN voor de cursussen.

U ontvangt een pre-course boek als voorbereidingsmateriaal en tijdens de cursus krijgt een volledige syllabus met alle presentaties met uitleg.

Het PROGRAMMA van de cursus is terug te vinden op het submenu van de website.

Stichting Oncowijs organiseert deze cursus in nauwe samenwerking met de Themawerkgroup doelgerichte en immunotherapie van V&VN Oncologie