Zoeken
U bent hier: Home > Masterclass Gastro-Enterologie > Inschrijven

Inschrijven


 

 

ul het onderstaande formulier volledig in.

Als u alles heeft ingevuld, klik u éénmaal op "Volgende pagina",  uw inschrijving wordt daarmee naar ons verzonden. Druk op "bevestigen en betalen" en u komt op de pagina met de IDEAL knop. U kunt betalen middels IDEAL of met een Credit Card (Mastercard/Visa). Klik op de IDEAL knop en betaal de inschrijfkosten.

U kunt uw inschrijfformulier uitprinten als bewijs van inschrijving. Bovendien ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Zorg daarom dat u uw e-mail adres juist en volledig invult.

Mocht u hier vragen over hebben kunt u contact met ons opnemen. Als uw inschrijfgeld door ons is ontvangen, ben u definitief ingeschreven.

Inschrijfkosten

De kosten bedragen:

  • Voor leden van V&VN Oncologie en V&VN  € 375,-  (inclusief catering en overnachting)
  • Voor NIET leden   € 425,-  (inclusief catering en overnachting)

 

 

Inschrijfkosten

U kunt ook uw inschrijfgegevens uitprinten als bewijs van inschrijving. Bovendien ontvangt u via uw e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Zorg daarom dat u uw e-mail adres juist en compleet invult!

De kosten voor de gehele training zijn inclusief, hotelovernachting en catering en bedragen zijn voor leden van V&VN Oncologie € 375,- en425,- voor niet leden

Leden van V&VN Oncologie en konden tot 22 juni 2018 subsidie aanvragen bij V&VN Oncologie voor deze Masterclass. Er waren 10 subsidie plaatsen beschikbaar van € 350,-. 

Leveringsvoorwaarden

  • Stichting Oncowijs houdt zich het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de bijeenkomst te annuleren. In dat geval worden, indien reeds betaald, de volledige deelnemerskosten geretourneerd.
  • Kostenloze annulering is mogelijk tot vier weken voor aanvang van de bijeenkomst.
  • Bij annulering binnen vier weken voor aanvang wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.
  • U kunt wel iemand anders in uw naam sturen. Neem dan wel vooraf contact op met de organisatie info@oncowijs.nl voor aanpassing ten behoeve van de juiste naam van van de persoon die aanwezig zal zijn. Dit vanwege de naambadge en de toekenning van de accreditatiepunten.
  • De verschuldigde registratie kosten worden door overboeking direct op de rekening van stichting Oncowijs gestort. 
   
1
Gegevens
2
Controleren
3
Verzenden
   

Instelling
Functie

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.