Stichting Oncowijs
U bent hier: Home > TARGET

TARGET en Immunotherapie cursus

De Target-cursus is een onderwijs initiatief van de European Oncology Nursing Society (EONS) dat als doel heeft verpleegkundigen een beter begrip te geven van de wetenschappelijke achtergrond van targeted therapie en immunotherapie in het algemeen en een specifiek begrip van het gebruik van de effectiviteit van de therapieen.

EONS heeft als doel het bevorderen van kennis van de leden door het promoten en ontwikkelen van gezondheid door onderzoek en educatie.  In nederland organiseert Oncowijs al vele jaren de Target cursus. Ook in 2019 zullen er een aantal cursussen worden georganisserd. De data zijn nu nog bekend, maar zullen medio herfst bekend gemaakt. Er zullen in 2019 een vijftal bijeenkomsten worden georganiseerd, verspreid over geheel nederland.

EONS rond oktober 2018 zal de nieuwe Target cursus af zijn. Tijden de ESMO-EONS meeting in oktober 2018 zal deze worden gepresenteerd.

Stichting Oncowijs zal dan ook in 2019 een volledig nieuwe Target en Immunotherapie cursus verzorgen op verschillende plaatsen in Nederland.

 

 

      

In 2018 stonden er wederom een viertal TARGET bijeenkomsten gepland op de volgende data:

  • 13 maart - Zwolle VOL!
  • 27 maart Eindhoven VOL!
  • 10 april Den Haag VOL!
  • 24 april Utrecht VOL!

U kunt het Programma terug vinden in het submenu.

 

Stichting Oncowijs organiseert deze cursus in nauwe samenwerking met de Themawerkgroup doelgerichte en immunotherapie van V&VN Oncologie en met https://cbboersorg.com/