Zoeken
U bent hier: Home > TARGET

TARGET en Immunotherapie cursus is geheel vernieuwd!

In verband met een staking van het openbaar vervoer op 28 mei kunnen wij de TARGET en Immunotherapiecursus van 28 mei 2019 in het centrum van Utrecht niet door laten gaan.  De cursus is verplaatst naar 23 september 2019

De Target-cursus is een onderwijs initiatief van de European Oncology Nursing Society (EONS) dat als doel heeft verpleegkundigen een beter begrip te geven van de wetenschappelijke achtergrond van targeted therapie en immunotherapie in het algemeen en een specifiek begrip van het gebruik en de effectiviteit van de therapieen. Tijdens de ESMO-EONS bijeenkomst 19-22 oktober 2018 in Munchen werd de nieuwe EONS Target cursus gelanceerd.

EONS heeft als doel het bevorderen van kennis van de leden door het promoten en ontwikkelen van gezondheid door onderzoek en educatie.  In Nederland organiseert Stichting Oncowijs al vele jaren de Target cursus.

Zowel Jan Ouwerkerk als Erik van Muilekom, beide bestuursleden van stichting Oncowijs, maken deel uit van de EONS werkgroep die de TARGET cursus update hebben ontwikkeld.

De Europese cursus is volledig vernieuwd en dat maakt dat Oncowijs in 2019 ook een volledig nieuwe TARGET cursus in Nederland zal organiseren.  Heeft u in het verleden de Target cursus bijgewoond, dan is het zeer de moeite waard om de geheel vernieuwde cursus opnieuw te volgen. 

 

 

      

In 2019 zijn er wederom een vijftal TARGET bijeenkomsten gepland op de volgende data:

  • 19 maart  Groningen Vol!
  • 4 apil  Zwolle Vol!
  • 18 april  Eindhoven Vol!
  • 14 mei  Den Haag Vol!
  • 28 mei  wordt 23 september 2019 Utrecht Vol!

Het PROGRAMMA van de cursus is terug te vinden op het submenu van de website. U kunt zich helaas niet meer INSCHRIJVEN voor de cursussen, alle lokaties zijn geheel volgeboekt. Voor de cursus van 23 september hebben we nog enkele mensen van de wachtlijst kunnen inschrijven. De overige mensen op de wachtlijst heten wij gaarne welkom in 2020.
U ontvangt een pre-course boek als voorbereidingsmateriaal en tijdens de cursus krijgt een volledige syllabus met alle presentaties met uitleg

Stichting Oncowijs organiseert deze cursus in nauwe samenwerking met de Themawerkgroup doelgerichte en immunotherapie van V&VN Oncologie

 

                                         

"De kennis die ik heb opgedaan tijdens de cursus sluit nauw aan op mijn werkveld, Ik zou elke collega adviseren dit te volgen!"

Koen V., Nijmegen

"Echt weer heel veel geleerd tijdens deze nieuwe cursus, TOP!"

Karin W.

"Ik kwam er acher dat ik veel nog niet wist, blij dat ik geweest ben"

Peter van L.