Stichting Oncowijs
U bent hier: Home > TARGET

TARGET cursus 2017

De Target-cursus is een onderwijs initiatief van de European Oncology Nursing Society (EONS) dat als doel heeft verpleegkundigen een beter begrip te geven van de wetenschappelijke achtergrond van targeted therapie en immunotherapie in het algemeen en een specifiek begrip van het gebruik van de effectiviteit van de therapieen.

EONS heeft als doel het bevorderen van kennis van de leden door het promoten en ontwikkelen van gezondheid door onderzoek en educatie.  Al een aantal jaar wordt de cursus georganiseerd op verschillende plaatsen in het land. 

De cursus is wederom aangepast en voor mensen die voor 2016 de cursus hebben gevolgd is deze wederom aan te raden in verband met de nieuwe inhoud betreffende de immunotherapie.

 

 

      

In 2018 staan er wederom een viertal TARGET bijeenkomsten gepland op de volgende data:

  • 13 maart - Zwolle VOL!
  • 27 maart Eindhoven
  • 10 april Den Haag
  • 24 april Utrecht VOL!

U kunt het Programma terug vinden in het submenu.

Er zijn per lokatie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, Zwolle en Utrecht zijn reeds vol, dus als u interesse heeft kunt u het beste direkt Inschrijven

Stichting Oncowijs organiseert deze cursus in nauwe samenwerking met de Themawerkgroup doelgerichte en immunotherapie van V&VN Oncologie