Zoeken
U bent hier: Home > Masterclass Gemetastaseerd Mamma-Longcarcinoom

Masterclass gemetastaseerd mamma- en longcarcinoom 10-11 oktober 2022

Het mamma- en longcarcinoom zijn twee tumorgroepen met de hoogste incidentie in de westerse wereld. Ook al wordt er veel vooruitgang geboekt in de behandeling van deze tumoren, er blijven altijd patiënten waarbij metastasering optreedt. Bij het longcarcinoom is dit bij een groot deel van de patiënten het geval maar ook bij het mammacarcinoom is het, ondanks de vele therapeutische mogelijkheden, nog steeds niet helemaal mogelijk patiënten te behoeden voor een gemetastaseerde ziekte.

In 2022 zijn we voornemens deze Masterclass te organiseren op 10-11 oktober. Het nieuwe programma moet nog worden gemaakt en als dat klaar is zult u dat op de website vinden. 

Een breed scala aan experts en professionals zullen spreken tijdens het programma, wat garant staat voor twee zeer leerzame dagen, waarbij ook interactie van de deelnemers plaats zal vinden.

    

Het programma van de Masterclass van 8-9 november 2021 is nog te vinden in het submenu PROGRAMMA.   

Wil je meer lezen over de inhoud van de masterclass van 2019, lees dan op de website van V&VN Oncologie het enthousiaste verslag van de deelnemers 2019. De Masterclass van 2020 werd verplaatst naar 2021.

De tumorwerkgroep Mamma Oncologie en de Pulmonale Oncologie van V&VN Oncologie, nemen samen met stichting Oncowijs het inhoudelijke programma en organisatie van deze masterclass voor hun rekening.

Deze masterclass is specifiek voor (oncologie)verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die zorg dragen voor patiënten met een gemetastaseerd mamma- en longcarcinoom. Zij worden van harte uitgenodigd deel te nemen.

Namens tumorwerkgroepen Mamma Oncologie en Pulmonale Oncologie heten Jose Meijer, Christa Putker, Jiska Obbink en Marjon Geerts u van harte welkom.

  

 

"' De masterclass heeft mij veel nieuwe kennis, tips en adviezen en enthousiasme opgeleverd'"

Anita van der P., Rotterdam

"Intensieve dagen, ga zo door"

Monica D.

"Zo veel geleerd, dank voor deze fantastische bijscholing"

Jolanda V.