Zoeken
U bent hier: Home > Masterclass Gemetastaseerd Mamma-Longcarcinoom

Masterclass gemetastaseerd mamma- en longcarcinoom 9 en 10 oktober 2023

De Masterclass gemetastaseerd mamma- longcarcinoom staat op 9-10 oktober 2023 op de planning. Het programma van die Masterclass is nog niet bekend maar dat kunt u t.z.t. terug vinden op dit deel van de website.  

Het mamma- en longcarcinoom zijn twee tumorgroepen met de hoogste incidentie in de westerse wereld. Ook al wordt er veel vooruitgang geboekt in de behandeling van deze tumoren, er blijven altijd patiënten waarbij metastasering optreedt. Bij het longcarcinoom is dit bij een groot deel van de patiënten het geval maar ook bij het mammacarcinoom is het, ondanks de vele therapeutische mogelijkheden, nog steeds niet helemaal mogelijk patiënten te behoeden voor een gemetastaseerde ziekte.

Deze Masterclass vond in 2022 in oktober plaats. Een breed scala aan experts en professionals spraken tijdens het programma, wat garant stond voor twee zeer leerzame dagen, waarbij ook interactie van de deelnemers plaats vinden vond.

    

Het volledige PROGRAMMA 2022 kunt u terug nog terugvinden in het submenu.

INSCHRIJVEN voor de Masterclass van 2023 is nog niet mogelijk.

De tumorwerkgroep Mamma Oncologie en de Pulmonale Oncologie van V&VN Oncologie, nemen samen met stichting Oncowijs het inhoudelijke programma en organisatie van deze masterclass voor hun rekening.

Deze masterclass is specifiek voor (oncologie)verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die zorg dragen voor patiënten met een gemetastaseerd mamma- en longcarcinoom. Zij worden van harte uitgenodigd deel te nemen.

Namens tumorwerkgroepen Mamma Oncologie en Pulmonale Oncologie heten Jose Meijer, Christa Putker, Jiska Obbink en Marjon Geerts u van harte welkom.

  

 

"' De masterclass heeft mij veel nieuwe kennis, tips en adviezen en enthousiasme opgeleverd'"

Anita van der P., Rotterdam

"Intensieve dagen, ga zo door"

Monica D.

"Zo veel geleerd, dank voor deze fantastische bijscholing"

Jolanda V.