Zoeken
U bent hier: Home > Jan Keizer symposium

Jan Keizer symposium 6 maart 2024

Op 6 maart 2024 weerd in de "Burumazaal" van gebouw 3 voor de 20e keer het Jan Keizer symposium georganiseerd.

Dit symposium, waarvan Stichting Oncowijs de organisatie voor zijn rekening neemt, is een zeer gewaardeerd initiatief vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum voor allen die betrokken zijn bij de oncologische patiëntzorg.
Dit initiatief is 28 jaar geleden gestart in samenwerking met de in 2001 overleden internist-oncoloog dr. Jan Keizer. Vanaf 2002 is de naam van dit symposium ter nagedachtenis aan hem veranderd in het:

Jan Keizer symposium

Het thema van 2024 was: "Nieuwe ontwikkelingen in de Oncologie in 2024" en "Afscheid Jan Ouwerkerk"   

Dagelijks worden we geconfronteerd met een scala aan bijwerkingen en problemen bij de behandeling van onze patiënten met oncologische aandoeningen. Een aantal "Huidige en Nieuwe" ontwikkelingen in het zeer boeiende aandachtgebied van de oncologie werden deze avond onder de aandacht gebracht.
Het symposium was bedoeld voor alle (onologie)verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen, arts-assistenten, apothekers, apothekersassistenten, maatschappelijk werkerenden en anderen die werken met oncologische patiënten en geïnteresseerd zijn in de oncologische zorgverlening.

Tevens nam dit jaar Jan Ouwerkerk afscheid van het LUMC(mede initiatiefnemer van dit symposium) ivm zijn pensioen.

Aan het einde van het symposium nam de burgemeester van Leiden het woord en met de mededeling dan Jan Ouwerkerk is benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. Dit was een zeer grote verrassing voor hem. Als medebestuurders van Stichting Oncowijs zijn wij bijzonder trots op Jan zijn bijdrage aan de oncologieverpleegkunde over de afgelopen 40 jaar en zien uit naar de toekomst.   

U kunt het GEHELE PROGRAMMA inzien in het submenu en u kunt zich niet meer inschrijven voor het symposium. 

" Al jaren lang een interessant avond programma vanuit het LUMC"

Karen P, Den Haag

" Ook als je niet uit de regio komt, zeer de moeite waard en ook nog gratis!"

Wilbert van S, Utrecht

"Veel inhoud en ook nog gratis, wat wil je nog meer"

wilma van de G, Leiden