Zoeken
U bent hier: Home > Jan Keizer symposium

Jan Keizer symposium

Op 8 oktober 2019 werd voor de 18e keer het Jan  Keizer symposium georganiseerd

Dit symposium, waarvan stichting Oncowijs de organisatie voor zijn rekening neemt, is een zeer gewaardeerd initiatief voor belangstellenden, vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum en de regio, die betrokken zijn bij de oncologische patiënt.

Dit initiatief is door Jan Keizer, internist-oncoloog en Jan Ouwerkerk, research coördinator uit het Leids Universitair Medisch Centrum gestart. Na het overlijden van Jan Keizer in 2002 is het symposium, ter nagedachtenis aan hem, veranderd in het:

Jan Keizer symposium

Het thema van 2019 was: "Nieuwe ontwikkelingen in de Oncologie"   

Dagelijks worden we geconfronteerd met een scala aan bijwerkingen en problemen bij de behandeling van onze patienten met oncologische aandoeningen. Een aantal "Huidige en Nieuwe" ontwikkelingen in het zeer boeiende aandachtgebied van de oncologie werd deze avond onder de aandacht gebracht. Het symposium was bedoeld voor  alle (onologie)verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen, arts-assistenten, apothekers, apothekersassistenten, maatschappelijk werkers en anderen die werken met oncologische patiënten en geïnteresseerd zijn in de oncologische zorgverlening.

U kunt het GEHELE PROGRAMMA terug vinden in het submenu.

" Al jaren lang een interessant avond programma vanuit het LUMC"

Karen P, Den Haag

" Ook als je niet uit de regio komt, zeer de moeite waard en ook nog gratis!"

Wilbert van S, Utrecht

"Veel inhoud en ook nog gratis, wat wil je nog meer"

wilma van de G, Leiden