Zoeken
U bent hier: Home > TARGET

TARGET en Immunotherapie cursus 2020

In 2020 worden er wederom een viertal TARGET en Immunotherapie cursussen georganiseerd op verschillende lokaties in Nederland

De laatste TARGET cursus van 2019 heeft plaatsgevonden op 23 september, deze zou eigenlijk op 28 mei plaatsvinden maar door de staking van het openbaar vervoer waren we genoodzaakt de cursus te verzetten.. 

Het is in 2020 ook weer mogelijk om als groep in te schrijven, hiervoor gelden dan ook speciale kortingstarieven. Mocht u hiervoor interesse hebben verzoeken wij u contact op te nemen via: info@oncowijs.nl

De Target-cursus is een onderwijs initiatief van de European Oncology Nursing Society (EONS) dat als doel heeft verpleegkundigen een beter begrip te geven van de wetenschappelijke achtergrond van targeted therapie en immunotherapie in het algemeen en een specifiek begrip van het gebruik en de effectiviteit van de therapieen. De cursus is in 2019 geheel vernieuwd.

EONS heeft als doel het bevorderen van kennis van de leden door het promoten en ontwikkelen van gezondheid door onderzoek en educatie.  In Nederland organiseert Stichting Oncowijs al vele jaren de Target cursus.

Zowel Jan Ouwerkerk als Erik van Muilekom, beide bestuursleden van stichting Oncowijs, maakten deel uit van de EONS werkgroep die de TARGET cursus update hebben ontwikkeld.

Heeft u in het verleden de Target cursus bijgewoond, dan is het zeer de moeite waard om de geheel vernieuwde cursus opnieuw te volgen. 

 

 

      

In 2020 zal de cursus op een viertal plaatsen worden georganiseerd:

  • 24 Maart Zwolle
  • 7 april  Eindhoven
  • 21 April Leiden = VOL!
  • 19 Mei Utrecht = VOL!

U kunt vanaf heden INSCHRIJVEN voor de cursus.

Het PROGRAMMA van de cursus is terug te vinden op het submenu van de website. U kunt zich ook direkt INSCHRIJVEN voor de cursus. 

!!U ontvangt 1-2 weken voor de cursus een pre-course boek als voorbereidingsmateriaal, dat u kunt doorlezen voordat de cursus begint. Tijdens de cursus krijgt een volledige syllabus met alle presentaties met uitleg!!

Stichting Oncowijs organiseert deze cursus in nauwe samenwerking met de Themawerkgroup doelgerichte en immunotherapie van V&VN Oncologie

 

                                         

"De kennis die ik heb opgedaan tijdens de cursus sluit nauw aan op mijn werkveld, Ik zou elke collega adviseren dit te volgen!"

Koen V., Nijmegen

"Echt weer heel veel geleerd tijdens deze nieuwe cursus, TOP!"

Karin W.

"Ik kwam er acher dat ik veel nog niet wist, blij dat ik geweest ben"

Peter van L.